Partia e Votёs sё Vjellur! (Romeo Kodra)

aks

ZORRA E TRASHE E TIRANES!!! ZORRA E TRASHE E TIRANES!!! VENDI KU "CPOHEN ME SHIRINGA" VENDI KU “CPOHEN ME SHIRINGA” PER CA MUTIN T'VOTOJ? PER CA MUTIN T’VOTOJ?

Nё zhezhitjen e pariparueshme tё shkaktuar nga histeria e zgjedhjeve tё 23 qershorit tё premten (21 qershor) mё erdhi dёshira tё ecja me hapin real tё kohёs. “Real” nuk ka tё bёjё me “realitetin” (sidomos me atё tё qё kemi pёrpara syve kёto ditё); tё paktёn kёtё kam kuptuar prej atyre pak koncepteve qё mbllaçis nga rrafshi i psikanalizёs dhe filozofisё.

Realja – nga njёra anё – vjen etimologjikisht prej latinishtes “res” = “gjё konkrete, substancё e vёrtetё, objekt ekzistues”. Realiteti – nga ana tjetёr – ёshtё njё konstruksion njerёzor qё riprodhohet me renditjen e gjёrave (res) tё reales.

Realiteti i kёtyre ditёve histerike – pёrgjatё tё cilave shihen flamuj tё valvitur nga persona gulçues nё trans jermues, nё tё njёjtёn kohё qё u japin makinave tё tyre…

Shihni postimin origjinal 1 435 fjalë më tepër