Reperte tё gjalla. (Romeo Kodra)

“Reperte tё gjalla” ёshtё njё pёrpjekje arkeologjike pёr tё nxjerrё nё pah rrёnojat dhe rrёnimin njerёzor tё realitetit tё sotёm shqiptar. Videoja, e realizuar me materiale tё ricikluara prej dokumentarёve tё Elton Baxhakut, ishte pjesё e ekspozitёs “FSHIRJE”, çelur nё dhjetor tё 2014 nё Muzeun Historik Kombёtar.